*** Antes de hacerte comentarios, por favor lee esta presentación ***

jueves, 30 de abril de 2009

Per què no es pot instal•lar una biblioteca a L’EOI Figueres?



L’Escola Oficial d’Idiomes de Figueres, ubicada a la Fundació Clerch i Nicolau, va proposar a la direcció de la Fundació poder instal•lar una biblioteca-sala d’estudi en una de les aules de la planta baixa de l’edifici, ja que seria el lloc ideal per ubicar-hi un espai amb aquestes finalitats no només perquè és un lloc visible, sinó també de fàcil accés.

La proposta de l’EOI també incloïa cedir una de les aules que actualment estan utilitzant a canvi d’aquest espai més reduït però més ben situat, per tal que s’hi poguessin fer les activitats que actualment s’estan fent en l’aula de la planta baixa.

L’EOI té actualment 700 alumnes que no gaudeixen de cap espai per estudiar, treballar o simplement seure mentre esperen que comenci la classe. A més l’escola disposa de força material pedagògic i informàtic que els alumnes podrien utilitzar si es disposés d’un espai idoni.

Malgrat tot, finalment la biblioteca no es farà perquè la direcció de l’edifici no hi ha donat el vist-i-plau.

La direcció de l’EOI no acaba d’entendre els motius que els han donat per no acceptar la proposta i diu que, una vegada més, sent que no té el suport de l’Ajuntament de la ciutat, sense el qual l’EOI no arribarà mai a ser el que la ciutat i la comarca es mereixen.

En la meva opinió, l'EOI és un centre de l'aprenentatge molt important a Figueres i l'escola mereix una biblioteca-sala d'estudi. Poden posar-se en contacte amb l'Ajuntament aquí.

0 COMENTARIOS: